Afrekenen zonder zorgen
Made4mini maakt gebruik van de online payment van Mollie. Als specialist heeft Mollie payments ruime ervaring en kennis ten aanzien van het afhandelen van online betalingen. Omdat Mollie payments de betaling verzorgd heeft Made4mini geen inzicht in, of toegang tot uw betalingsgegevens.
Betaalinformatie
U kunt uw bestellingen bij Jouw health veilig betalen in onze internet kassa. Via een beveiligde verbinding wordt u naar de internetkassa van Multisafepay geleid. Hier kunt u in een volledig veilige en gecontroleerde omgeving betalen met iDEAL, Mastercard, Visa, Maestro, Apple pay en via een bankoverschrijving.
 
Bancontact
De bestelling wordt bij betaling met Bancontact meteen in behandeling genomen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalmethode.
Ideal bij Daxtrio
iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee u snel en veilig kunt betalen via uw eigen bank.
 
Creditcard
De bestelling wordt bij betaling met creditcard meteen in behandeling genomen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor deze betaalmethode.
De creditkaarten die worden ondersteunt zijn Visa, Mastercard,American Express.

Meastro bij Daxtrio 
Maestro
Met uw Maestro betaal pas kunt u in de beveilgde iDEAL omgeving direct en snel betalen.
 
Bank overschrijving bij Daxtrio
Bankoverschrijving
U betaalt uw bestelling door middel van een bankoverschrijving met vermelding van uw bestelnummer. Let op, het kan enkele dagen duren voordat de betaling verwerkt is.