De verwachte levertijd is voorbij, waar blijft mijn bestelling?! In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: hier
Bij Made4mini.nl betaal je geen verzendkosten voor een zending naar Nederland, België.
Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet helemaal naar wens is. Dat gaan we oplossen! Je mag je bestelling binnen 14 dagen retourneren. Je dient je bestelling retour te melden via ons retourforumulier. Volg hiervoor ons stappenplan op de website. Onze excuses voor het ongemak.
Op deze pagina: Volg je bestelling hier kun je jouw e-mailadres en ordernummer in voeren om je pakketje te volgen.
Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen. Onze excuses voor het ongemak. Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. >> Klik hier om een retourformulier te downloaden <<
Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track & Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.
Wij versturen de factuur altijd digitaal mee met de orderbevestiging van jouw bestelling. Mocht je een nieuwe factuur willen ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij sturen je graag de factuur nogmaals toe.
Na aankomst van je retour in ons magazijn, streven wij ernaar om je retourzending binnen 48 uur te verwerken. Door de drukte bij PostNL duurt het langer voordat wij je retour ontvangen in ons magazijn. Nadat we je retour verwerkt hebben, ontvang je het aankoopbedrag binnen 3 dagen, onder vermelding van Stichting Derdengelden Buckaroo, op je rekening.